Over ons

Wenst u een feest te organiseren zonder zorgen? Wij kunnen uw feest volledig inrichten van A tot Z in Bohemian, Ibiza of mediterrane stijl. Dit van 15 tot 10.000 personen. Wij versieren de tenten, bomen, tuin tot in de puntjes en dekken jullie tafel met tafelbenodigdheden van Serax.

Hoge Kwaliteit

Onze tenten en feestmateriaal zijn van hoge kwaliteit, hoogwaardig materiaal met een uiterst degelijke afwerking.

Scherpe Prijzen

Dankzij de verkoop en verhuur van feestmateriaal aan scherpe prijzen begint uw feest al bij de bestelling!

Snelle Service

Wij staan garant voor een uiterst snelle service. U wil nog snel een tent voor uw event? Bel ons of gebruik ons feestcalculator!

Onze ervaring, Uw garantie op een succesvol feest

Blitzz werd opgericht in 2010 en is vooral gespecialiseerd in verkoop en verhuur van feestmateriaal, tenten  , springkastelen en attracties. Wij bieden steeds hoge kwaliteitsgoederen aan zeer scherpe prijzen. Onze feesttenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en daarom geschikt voor 15, 25, 50, 100 tot 10.000 personen. De tenten worden steeds professioneel geplaatst op verschillende ondergronden, van gras ondergrond tot op een verharde ondergrond. Volg ons op Instagram of Facebook voor leer foto's!

Voor elke gelegenheid een correct voorstel

Voor elke gelegenheid kunnen wij u van dienst zijn: Bedrijfsfeest, communiefeest,  familiefeest, trouwfeest, verjaardag, geboorte, buurtfeest, straatfeest, personeelsfeest, opendeurdag, seminarie, beurs, evenement, festival,...

U wenst een afspraak over advies voor de aankleding van uw zaal of tent , aarzel niet ons te contacteren en laat het feest beginnen!!!

ALLE PRIJZEN ZIJN EXCL. 21% BTW

Welke sfeer wenst u te creëren?

Maak een afspraak met onze cusultant. Hij zal u begeleiden om de juiste materialen te kiezen voor uw feest. Doordat Blitzz elk jaar investeert in nieuwe materialen zoals  meubels, tenten en stoelen, kunnen wij onze klanten een breed gamma voorstellen. Bovendien hebben wij de laatste jaren extra ingezet op het verhuren van uniek attracties. Startend met springkastelen tot retro molentjes tot rijdende treintjes. Indien u iets unieks zoekt bent u hier aan het juiste adres! Kortom wij bieden voortdurend nieuwe producten die uw feest, organisatie of onderneming een bepaald exclusiviteit geven!

Hulp nodig?

Uw feest begint met feestmateriaal van Blitzz.
Wilt u graag een offerte op maat of heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Stuur een mail