Als verhuurfirma van materialen werken wij met verschillende partners.

Bent u opzoek naar een locatie, evenementenbureau, cateraar of activiteit voor uw bedrijf. Contacteer ons en wij brengen u vrijblijvend in contact met kwalitatieve bedrijven.

Partners van Blitzz kiezen voor hoogwaardige materialen en hoge flexibiliteit.

Project 13; Entertainment center

Project 13: Een unieke locatie voor bedrijfsevents, familiefeesten of andere events. Van 1 tot 1.000 personen. Blitzz ondersteunt deze locatie vanaf 450 personen. De spelen worden dan uitbreidt met tenten, springkastelen en outdoor events zodat weer er niet meer toe doet.

www.project13.be

Adres: Klein-Mechelen 13, 2880 Bornem

Silent Disco Belgium

Silent Disco: Ken je die feestjes met immens grote vibrerende boxen? De DJ die net niet draait waar je zin in hebt? Je schorre stem en de piep in je oren nadien? Probeer dan eens silent disco en waan je in 4 verschillende werelden op 1 unieke locatie! Of wil je een begeleide rondleiding geven met headphones?

www.silentdiscobelgium.be

Escape-Fort Liezele: Escape Fort Liezele is een unieke Escape Room beleving in een authentiek fort. In deze escape rooms zal je als team een aantal spannende puzzels moeten oplossen om je missie tot een goed einde te brengen. Met het historische fort als achtergrond zijn deze Escape Rooms echt iets bijzonder.

https://escapefortliezele.be

Cateraars: Wij werken met verschillende cateraars in verschillende prijscategorieën.

Evenementenbureaus: Wij werken met verschillende cateraars in verschillende prijscategorieën.