Verkeersbord E3: Verboden stil te staan en te parkeren

Parkeerborden moeten er verplicht 48u op voorhand staan volgens de verkeerswetgeving. Plaatsings-en ophalingsronde uitsluitend van ma-vr. Hou hier rekening mee bij het aanduiden van de huurperiode. Voorbeeld: je effectieve verhuis of renovatiewerken duren 2 dagen. In dat geval huur je 4 dagen aangezien de parkeerborden er steeds 48u op voorhand moeten staan. Indien het parkeerverbod 1 dag geldig is dan huur je voor 3 dagen.

Plaatsing en ophaling parkeerborden door ons: kies uit de leveropties bij het afrekenen. Plaatsing-en ophalingsrondes gaan door van maandag tot vrijdag tussen 8u en 16u. Afhankelijk van waar het adres op de route ligt, wordt dit geplaatst of terug opgehaald. Het is niet mogelijk om op een bepaald tijdstip te laten leveren of ophalen.

Complete set parkeerborden type E3 inclusief twee borden en twee voetstukken van 12 kg.

E3 parkeerborden huur je wanneer je een stelling, kraan of container laat plaatsen op (een deel van) de rijbaan. E3 plaats je ook wanneer je de overzijde van de straat moet vrijhouden voor doorgaand verkeer.

Voor 12u besteld op weekdagen, volgende dag afhalen of laten leveren. Bestellingen die geplaatst worden na 12u ‘s middags kunnen de volgende werkdag ook pas tussen 12u en 21u ‘s avonds contactloos afgehaald of geplaatst worden. Bestel je op vrijdag na 12u of tijdens het weekend? Dan kan je bestelling op maandag na 12u afgehaald of geleverd worden.

Dagprijs per bord: 27 euro (incl. btw)

Wenst u dat wij de borden plaatsen, gelieve ons te mailen. Dan berekenen wij onze plaatsing een transportkost.

Info@blitzzco.be