Verkeersbord E3: Verboden stil te staan en te parkeren

Complete set parkeerborden type E3 inclusief twee borden en twee voetstukken van 12 kg.

Prijs per week (van 1 tot 7 dagen): 27 euro (incl. btw)

Parkeerborden moeten verplicht 24u op voorhand geplaatst worden volgens de verkeerswetgeving.  Hou hier rekening mee bij het aanduiden van de huurperiode. Voorbeeld: je effectieve verhuis of renovatiewerken duren 2 dagen. In dat geval huur je 4 dagen aangezien de parkeerborden er steeds 24u op voorhand moeten staan. Indien het parkeerverbod 1 dag geldig is dan huur je voor 3 dagen.

E3 parkeerborden huur je wanneer je een stelling, kraan of container laat plaatsen op (een deel van) de rijbaan. E3 plaats je ook wanneer je de overzijde van de straat moet vrijhouden voor doorgaand verkeer.

Afhaal parkeerborden bij Project 13:                                                                

Afhaaladres: Klein Mechelen 13, 2880 Bornem.

Openingsuren/afhaaluren:

- maandag: GESLOTEN

- dinsdag: GESLOTEN

- woensdag: 14u - 23u

- donderdag: 14u - 24u

- vrijdag: 16u - 24u

- zaterdag: 12u - 24u

- zondag 12u - 24u

De borden kunnen afgehaald worden aan het onthaal van Project 13.

Plaatsing en ophaling door Blitzz:

Levering aan te duiden bij bestelling.  Leveringen kunnen van maandag tot vrijdag tussen 8u en 16u.  Tijdstippen zijn afhankelijk van onze ronde.  Parkeerborden worden geleverd wanneer het in onze planning past.

Bij de bestelling door te geven welke datum en tijdstip er op de borden moet staan zodat we dit voor u kunnen in orde maken. Ook de plaats waar de borden moeten komen zeker duidelijk doorgeven eventueel met een duidelijke foto.