Partytent huren Boom

PARTYTENT HUREN BOOM BIJ BLITZZ

U zoekt partytenten en wil een tent huren in Boom? Dan bent u bij Blitzz aan het juiste adres. Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven.  Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt,  is het belangrijk te weten op welke ondergrond de tenten worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent moet dienen. Naast de tentenverhuur kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting,…

Tent huren

Kadertent met drappage

Onderaan op deze pagina kan u verschillende type tenten van ons huren:

  • Kadertenten: Eenvoudige grote evenementen zoals feesten, trouwfeesten, festivals, optredens, tentoonstellingen en beurzen kunnen wij een uitgebreid gamma kadertenten aanbieden. Deze tenten zijn geschikt voor gebruik bij alle weersomstandigheden, zelfs in de winter.
  • Pagodetenten: In 3x3m, 5x5m en 6x6m verkrijgbaar. Aan elkaar gekoppelde pagodetenten vormen een extra feestelijke sfeer met hun puntdakjes.
  • Stertenten: Deze starshades zijn ideaal voor in zonnige periodes of bij wisselvallig weer. U kan uw gasten in de schaduw zetten bij zeer warm weer of  uit de regen houden.
  • Vouwtenten: Zeer snel opzetbaar. Ideaal voor kleinere feesten, catering, festivals, dorpsfeesten, beurzen,…
  • Tentenvloeren: Hier kunnen wij zowel plankenvloeren als cassetvloeren voorstellen, afhankelijk van de ondergrond en het soort feest geven wij hier graag advies!

Voor meer info, aarzel niet ons te mailen ([email protected]) of een bestelling te plaatsen via onze webshop!

Let's Party

Hulp nodig?

Uw feest begint met feestmateriaal van Blitzz.
Wilt u graag een offerte op maat of heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Stuur een mail