Springkasteel huren Puurs

SPRINGKASTEEL HUREN PUURS BIJ BLITZZ

U zoekt feestmateriaal en wil een springkasteel huren in Puurs? Dan bent u bij Blitzz aan het juiste adres. Wij geven graag het juiste advies om zo uw feest alsnog bij u thuis te kunnen geven.  Om een goed idee te krijgen voor wat u nodig hebt,  is het belangrijk te weten waar uw tent en springkasteel kan worden geplaatst en voor hoeveel personen de tent en de het springkasteel moet dienen. Naast springkastelen huren kunnen wij ook voor de volledige inrichting zorgen met tafels, stoelen, linnen, bestek verlichting,…

Onderaan op deze pagina kan u verschillende type tenten en springkastelen huren:

  • Springkastelen: Blitzz biedt meer dan 80 attracties en springkastelen te huur aan. Bij ons kan u terecht voor springkastelen in alle vormen en maten maar ook voor attracties of opblaasbare evenement structuren. Wenst u iets uniek op uw feest dan best u bij ons aan het juiste adres.
  • Kadertenten: Eenvoudige grote evenementen zoals feesten, trouwfeesten, festivals, optredens, tentoonstellingen en beurzen kunnen wij een uitgebreid gamma kadertenten aanbieden. Deze tenten zijn geschikt voor gebruik bij alle weersomstandigheden, zelfs in de winter. Verkrijgbaar in 10, 15 en 20m breed in lengten van 5 tot meer dan 100m
  • Pagodetenten: In 3x3m, 5x5m en 6x6m verkrijgbaar. Deze tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden en geven door hun hoge puntige daken een extra cachet aan uw feest.
  • Stertenten: Deze starshades zijn ideaal voor in zonnige periodes of bij wisselvallig weer. U kan uw gasten in de schaduw zetten bij zeer warm weer of  uit de regen houden. Bij slecht weer kunnen alle zijkanten van deze stertenten worden gesloten met zijwanden.
  • Vouwtenten: Zeer snel opzetbaar. Ideaal voor kleinere feesten, catering, festivals, dorpsfeesten, beurzen,

Voor meer info, aarzel niet ons te mailen ([email protected]) of een bestelling te plaatsen via onze webshop!

Let's Party

Hulp nodig?

Uw feest begint met feestmateriaal van Blitzz.
Wilt u graag een offerte op maat of heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op!

Stuur een mail